Utisci

shape-1-new

Utisci zadovoljnih klijenata

Ivana Đurđević

Otkako sam krenula na ovu dijetu osećam se fantastično. Zaista, rezultat se jako brzo vidi. Jako sam zadovoljna i srećna. Najvažnije od svega je da je hrana vrlo ukusna i da se brzo navikavam na nove stvari. Definitivno najzdraviji i najefikasniji način da izgubite vaše kilograme. Preporučujem svima!

Marijana Manojlović

Osećaj odličan! Od kada sam na režimu ishrane sve je mnogo bolje. Pokretnija sam, imam više energije i volje. Mislim da ću se stalno pridržavati ovog načina ishrane, jer je to nešto što mi prija. Hvala za sve i još puno zadovoljnih pacijenata.

Bratislav Dimić

Za svaku pohvalu. Preporučujem. Kao veliki gurman imao sam veliku sumnju da li ću istrajati na režimu dijete. Međutim, izbalansirani jelovnik mi je omogućio da bez veće muke regulišem ne samo telesnu težinu već i krvni pritisak.

Tamara Jovanović

Osećam se mnogo bolje otkad sam na ovom režimu ishrane. Dosta mi prija promena, imam više energije i samopouzdanja. Pored toga imam i sjajnu nutricionistkinju kojoj sam zahvalna za sve!

Ljiljana Pakić

Osećam se sjajno. Mislim da treba uz naziv centra dodati reč preporod ili renesansa jer se posle Nedinih konsultacija osećate upravo preporođeno: lakše, lepše, raspoloženije, bogatije sa novo iskustvo i nova saznanja. Nov način kuvanja je zanimljiv i ukusan. Zadovoljna sam.

Mirjana Vrančević

Posle druge trudnoće mi je ostao veliki višak kilograma pa sam već sa bebinih 2 meseca otišla kod Nede po savet i pomoć. Krenula sam na dijetu i bila prezadovljna! Kilogrami su spadali, mleka je bilo i više nego dovoljno a ja sam se osećala odlično, veselo i puna energije. Jelovnik je bio i više nego dovoljan, ali je i moja beba probala sve ukuse i sada jede apsolutno sve. Tako da drage mame možete vratiti svoj izgled i dok dojite, čak je to i moja preporuka, jer je korist obostrana i za bebu i za mamu!

Sibina Labović

Za Nedu, ili kako volim da kažem moju poslednju Nadu sam saznala preko kume, koja ima fantastičan rezulat sa njenom ishranom. Moje prvo pitanje je bilo, da li je taj način ishrane bezbedan zbog dojenja i, da li ću imati dovoljno mleka?

Pre početka ishrane, imala sam problem sa rukama koje su trnule, imala sam obroke “s nogu da gricnem nešto”, koji nisu bili nutritivno kvalitetni.

Prvo što sam primetila je da imam mnogo više energije, lakše ustajem ujutru. Posle dve nedelje sam primetila da su mi prsti na rukama više ne trnu, što je bilo veliko olakšanje jer sam lakše uzimala bebu i funkcionisala.

Ono što je bitno, mleka ima dovoljno, jer sve što imam na jelovniku je puno vitamina i vlakana i prilagođeno ženama koje doje, nema ničega što nadima i što bi smetalo bebi, ishrana je balansirana.

Kako sam se ja uobročila, tako se i beba uobročila što je još jedan plus za ishrau. Misim da svaka žena koja doji treba da ima plan ishrane jer će tako najbolje dati svojoj bebi. Moja beba dobija više mleka, kvalitetnog melka, meni se kilogrami tope, imamo dobre i zdrave navike.

Jelica Radosavljević

U trudnoći sam se ugojila oko 20 kg, posle porođaja mi je ostalo 10-ak kg viška i posle 6 meseci od rođenja deteta želela sam da smršam. Kako sam dojila bebu, nisam želela da primenjujem razne dijete i da se izgladnjujem, već sam posetila nutricionististički centar “Fit & Healthy” u Lazarevcu.

Veliku zahvalnost dugujem nutricionistkinji Nedi, jer sam uz njenu pomoć uspela za samo 6 nedelja da dođem do željene težine. Ono što je najvažnije, nisam gladovala, u pitanju su bili raznovrsni, češći a manji obroci.

Takođe, ovaj uspeh je motivisao i ostale članove moje porodice da se uz Nedinu pomoć reše suvišnih kilograma.

Željka Rudić

Osecam se sjajno. Jelovnik je savršeno prilagođen mojim potrebama i mom organizmu. Rezultati su fantastični.

Slavica Matejić

Planiram da smršam 30 kilograma. U toku 5 nedelja smršala sam 9 kg. Veoma sam zadovoljna. Bolovi sa leve strane u predelu grudi su nestali. Nemam potrebu da spavam na podne nekoliko sati. Promenila sam ritam rada. Ustajem ranije, i ranije ležem, i uspevam puno toga da uradim. Vitalnija sam i lakše se krecem. Unosim vise vode u organizam, i primecujem da mi je koža manje tanka i suva. Ne pijem više lekove protiv ptitiska, jer je u optimalnoj vrednosti. Lepše izgledam.

Tatjana Stanišić

Prezadovoljna sam saradnjom sa Nedom i uopšte rezultatima nakon sprovedene dijete. Moram da kažem da u startu nisam imala mnogo kilograma za skidanje, ali sam bila veliki zavisnik od slatkiša. Uz pomoć programa uspešno sam prebrodila krizu i vrlo lako prihvatila novi režim ishrane. Najviše mi se sviđa što je jelovnik potpuno individualan, znači prilagođen meni, mom stanju, a i vodilo se računa koje namirnice više volim da jedem. Sve preporuke za ordinaciju i ne čekajte da se kilogrami nagomilaju previše!

Mirjana V.

Osećaj odličan. Na drugoj kontroli sam već kao nova. Vratilo mi se samopouzdanje i volja. Hvala od srca!

Slađana P.

Osećam se kao nova, pritisak normalan, raspoložena, zadovoljna.

Natalija M.

Očekivani rezultati došli su kroz podršku. Stručni pristup i posvećenost su najveća topla preporuka ove dame.